fbpx

Blije en tevreden klanten : )

We kunnen zelf wel vertellen hoe waardevol en goed we onze coaching, cursussen en downloads vinden, maar wie kan dat nóg beter? Precies, de klanten & cursisten die je al voor zijn gegaan. 

Wendy Peereboom Fotografie klantreview
"Met een goed gevoel kijk ik terug op een fijn 1 op 1 marketing traject met Daniëlle. Voor aanvang van het traject deed ik maar wat op gebied van marketing. Nu heb ik meer houvast. Danielle stelt gerichte, directe en goede vragen die je aan het denken zetten en daarna tot actie. Bij alles wat ik nu maak en doe, gaan de tips van Daniëlle door mijn hoofd. Ik raad dit traject zeker aan aan andere ondernemers die nu toch echt iets met hun marketing willen doen."
linkedin review tyche
linkedin review tanja
Reactie gratis 5 daagse challenge
“Van tevoren twijfelde ik of wel of niet met Daniëlle aan de slag zou willen gaan, want ‘ik ben zelf (online) marketeer en waarom heb ik dan iemand nodig die me coacht op het gebied van marketing?’ Maar ik ben heel blij dat ik wél de stap heb gezet, want ook bij de loodgieter lekt het wel eens. De spiegel die Daniëlle voor hield was heel fijn en zorgde voor o.a. focus en een heldere doelgroep. Ik heb veel stappen gezet die anders nu nog in mijn hoofd hadden gezeten. Daniëlle was voor mij een fijne sparringpartner en stok achter de deur, precies wat ik nodig had om mij te focussen op mijn online cursus. Daniëlle gaf praktische, fijne begeleiding. Zorgde voor een stip op de horizon en nam mij stap voor stap mee door het proces. Ze is nuchter en heeft geen oordeel. Ik voelde me tijdens onze sessies relaxt en op mijn gemak en raad het 1:1 traject aan iedereen aan die zichzelf misschien wel saboteert en soms een schop onder de kont nodig heeft en iemand zoekt die praktisch meedenkt. Dankjewel Daniëlle!”
Na een half jaar samen te hebben gewerkt met een businesscoach en inmiddels heel wat kennis over ondernemen op te hebben gedaan, was er natuurlijk de twijfel of jij mij iets "nieuws" kon leren. Toch koos ik om ervoor te gaan, omdat het stukje marketing voor mij nog teveel vraagtekens bevatte. Ik heb de strategiemiddag als zeer prettig ervaren. Je wist precies aan te voelen waar mijn problemen lagen en waar ik hulp bij kon gebruiken, waardoor de sessie als persoonlijk en diepgaand aanvoelde. Ik had nadien concrete handvatten hoe ik mijn marketing kon verbeteren, maar nog belangrijker: hoe ik alles dat ik al had daarvoor kon inzetten. Marketing voelde niet langer als een enorme berg waar ik tegen opzag. Je liet mij inzien dat ik al over de juiste uitrusting beschikte, waardoor die tocht naar de top helemaal niet zo onhaalbaar of moeilijk bleek te zijn. Je geeft tips, kennis en praktische handvatten die mij hebben geholpen mijzelf serieus te nemen als ondernemer en waar ik nog jaren profijt van ga hebben.
“Via Instagram heb ik kennisgemaakt met Danielle, omdat ik op zoek was naar doelgerichte acties om ons bedrijf zichtbaar te maken. Enigszins was ik bang voor snelle praatjes en trucjes die passen bij een marketingcliché, dat, naar mijn eigen invulling, niet zou passen in een onze culturele onderneming. Wat zat ik ernaast! De middag met Danielle heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik heb zoveel nuttige en bruikbare informatie gehoord. Ook direct na de middag nog tips ontvangen per mail in een document. Ze wist alles te vertalen naar de culturele context van mijn bedrijf, waardoor ik direct ermee aan de slag kon gaan. Ze legde alles helder uit, dacht mee en kon mij ook confronteren met mijn persoonlijke overtuigingen over marketing voor mijn bedrijf. BO!NK Theater heeft juist heel erg veel baat bij een goede marketing, maar ik moet het passend maken richting mijn doelgroep. Dat vraagt creativiteit! Ik kreeg hierdoor veel zin om na de grondige analyse en doelgerichte acties gelijk tot uitvoeren over te gaan. Eenmaal thuisgekomen smaakte het naar meer, de kennis over marketing. En deze smaak kon ik bevredigen, want hier had Danielle al op ingespeeld! Bij aanvang van de middag had ik namelijk al een mooi boek gekregen ter inspiratie.”
“Daniëlle heeft geholpen ons op een simpele manier een eerste doelgroep te definiëren. Daarnaast heeft Daniëlle geholpen om een eerste opzet te maken van een overzicht met acties. Daniëlle weet waar ze het over heeft en kan dit simpel overbrengen. Als wij van haar de formats (voorbeelden) krijgen, verwacht ik dat wij voor een volgend project zelf de stappen kunnen doorlopen. Daniëlle is spontaan, kan moeilijke zaken, simpel en overzichtelijk maken. Het was prettig om met Daniëlle te sparren. Zij is erg laagdrempelig en toegankelijk.”
"Ik heb een strategie dag met Daniëlle gepland, omdat ik na deze dag hoop dat ik weet wat ik moet doen met mijn werktijd, houvast heb om dingen uit te besteden en een stappenplan om mijn doelen te behalen. We zijn nog maar net gestart en ik ben blij met de tips die ik al heb gekregen en sta te popelen om mijn gedachten te ordenen. De dag eindigde met een hoofd vol inspiratie, motivatie en enthousiasme en ik wil aan de slag!!! Ik neem mij voor om heel snel de randzaken te lozen, zodat ik aan de slag kan met het plan dat we hebben gemaakt. Deze dag was enorm waardevol, had ik hard nodig en bovendien raad ik iedereen een strategie dag aan."
Gratis Groei Challenge Reactie
Gratis Groei Challenge Reactie
Gratis Groei Challenge Reactie
Gratis Groei Challenge Reactie
Gratis Groei Challenge Reactie
Gratis Groei Challenge Reactie
Reactie gratis 5 daagse challenge
Reactie gratis 5 daagse challenge
Gratis Groei Challenge Reactie
Reactie gratis 5 daagse challenge
Scroll naar boven