fbpx

“No-nonsense marketing, zonder toeters en bellen en op jouw manier met als resultaat meer tijd, meer energie en meer omzet.”

- DANIËLLE DE JONG -

Wie ben ik

Ik help dienstverlenende onderneemsters, met name VA’s, webdesigners, creatievelingen, fotografen en experts die heel graag anderen in de spotlight zetten zichzelf zichtbaar maken met behulp van online marketing zodat zij voor zichzelf meer tijd, meer energie én een continue stroom van klanten creëren. Financiële onafhankelijkheid en de vrijheid van het ondernemerschap, dat is waar ik voor ga.

Waar sta ik voor

No-nonsense, what you see is what you get. Of te wel, geen toeters en bellen, beloftes over een 6-figure business en roze luchtkastelen. Ondernemen is hard werken, maar als je de systemen en online marketing voor je laat werken en wéét wat je doet wordt ondernemen veel leuker. Slimmer werken in plaats van harder werken.

Even voorstellen

Van ‘ik doe maar wat’ naar structuur en overzicht, met name op het gebied van marketing. Dat is waar ik je bij help en waardoor je werkt aan een continue stroom van klanten en financiële zekerheid voor jezelf en de vrijheid die je graag hebt. Ik help je het liefst via een 3-maanden programma waarbij ik 3 maanden vele stappen met je doorloop en waarbij jij aan het roer staat en zelf doet. Ik geef je advies, denk met je mee, deel mijn ervaringen. Het echte doen; dat doe je zelf. Zo haal je het maximale uit onze samenwerking en profiteer je daar op de korte én lange termijn van. Wil je liever zelf aan de slag en heb je geen stok achter de deur nodig, dan help ik je graag via een van mijn cursussen die je direct na aanmelding kunt volgen en zelf mee aan de slag kunt.

wat klanten zeggen

online marketing met impact
online marketing met impact

Ik doe het vaak net even anders

Iedereen ging naar de middelbare school bij ons in het dorp, waarvan ik als de wind onze kant op stond de bel thuis kon horen. Ik ging naar de middelbare school 7 km verderop waar ik niemand kende. Heb een toptijd gehad en zie vriendinnen uit die tijd nog steeds!

De keuze thuis-blijven-wonen of uit-huis? Ik heb geen seconde getwijfeld: ik ging uit huis het avontuur aan, ongeacht waar ik zou gaan studeren. Ging in de weekenden wel weer naar huis voor m’n vrienden daar, bijbaantjes en tenniscompetitie.

We hadden een fijn huis, waren nog bezig met kleine klusjes (hoe zien jouw plinten eruit?) toen er een mooie kans voorbij kwam. We tekende het verkoopcontract na precies 18 maanden trotse eigenaar te zijn geweest en boekten een enkeltje naar Londen. Een nieuwe stad – een nieuw avontuur. I love it!

online marketing met impact

Bij het kiezen van m’n studie ging ik voor Bedrijfseconomie. In Tilburg. Die keuze voor Tilburg heb ik puur gemaakt op gevoel, ik zag mezelf daar rondlopen op de campus. Die studie kon ik praktisch overal doen. Bedrijfseconomie bleek het niet helemaal te zijn, waardoor ik na m’n eerste jaar ben overgestapt naar Organisatiewetenschappen (wel afgerond!). Vervolgens voor m’n Master weer terug naar de economische faculteit gegaan om alsnog af te studeren op Marketing Management. Gaat het niet linksom, dan ga ik rechtsom.

We (vriend & ik) zochten een koophuis. We hadden veel wensen (eigenlijk gewoon harde eisen, maar we wilden nog niets inleveren) en geloof het of niet: we vonden ons huis dat aan alle eisen voldeed in centrum Den Bosch. De stad waarvan ik alleen het station kende, maar ook de stad die ik binnen no-time eigen maakte, een sociaal netwerk opbouwde, bij een gezellig tennisteam aansloot en waar ik mij thuis voelde.

Onze droom om in het buitenland te wonen was groter dan ons fijne huis en leven in Nederland. De droom was er al langer, maar tussen het moment van ‘de kans’ om te gaan en onze vlucht naar Londen zat nog geen 4 maanden. Zo snel kan het gaan.

Volg je eigen pad, ga ervoor!

Voor jouw en mijn bedrijf geldt ook: waar een wil is, is een weg. Heb je een droom, ga ervoor! Laat je niet tegenhouden. Lukt het niet linksom, dan ga je rechtsom. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden.

Mijn punt is duidelijk denk ik hè.

Wil je meer tijd, meer energie & meer omzet uit je bedrijf halen?

De afgelopen twee jaar is er veel gebeurd, veel wat ik van te voren niet had kunnen voorspellen. Gelukkig maar, want ik vind het veel te leuk om andere onderneemsters met hun marketing te mogen helpen vanuit het bruisende Londen.

Ik ben sinds begin 2017 van loondienst, naar geen baan meer vanwege plots faillissement, naar uitkering, naar start-een-webshop, naar volledige omarming van online marketing en online ondernemen gegaan. Het kan snel gaan en de mogelijkheden zijn eindeloos. Je moet kansen zien en pakken.

Ik help je graag om stappen te zetten en online marketing voor je te laten werken, zonder toetersen bellen, op jouw manier, maar wel zó dat je met de juiste inzet van online marketing:

•  Meer tijd hebt om dromen na te jagen zoals ik deed en doe;
•  Meer energie hebt om te doen wat je wilt doen;
•  Meer omzet krijgt en je het leven kan leiden wat je wilt zonder 24/7 te werken.

Benieuwd hoe het is om met mij samen te werken?
Je leest hier reacties van anderen die je voor gingen.

Benieuwd hoe ik je kan helpen met jouw online marketing en slimmer ondernemen?

Scroll naar top