fbpx

Online Strategie Call

- DANIËLLE DE JONG -

Wil je feedback en sparren over jouw online marketing strategie?

Twijfel je over je ingeslagen online-weg? Heel herkenbaar. Ook als je best wat van marketing weet, dan kan de twijfel toeslaan en is het fijn om met een andere marketeer te kunnen sparren. Een Online Strategie Call van 1 uur helpt jou verder. Leuk als ik met je mee mag denken en we jouw strategie kunnen aanscherpen en twijfels kunnen omzetten. 

Herken je dit?

⦿  Je bent al een tijdje voor jezelf bezig en het loopt lekker met de opdrachten;

⦿ Je weet waar je mee bezig bent als het om je werk en online marketing gaat, maar er knaagt iets;

⦿ Je bent online zichtbaar, maar je haalt er geen voldoening uit. Reacties/likes/interactie vallen tegen en als je eerlijk bent kost het je best wat tijd en energie om consequent online zichtbaar te zijn;

⦿ Je weet onbewust wel welke keuzes je mag maken, maar wilt graag feedback en sparren over wat slim en tactisch is om te doen;

⦿ Je weet heel goed wat je wilt en wat je kan, maar een extra bevestiging van een online marketeer & coach zou fijn zijn.

 

Dit zeggen anderen

online marketing met impact
online marketing met impact

Over Daniëlle

30 jaar – woon in Londen – passie voor gedrag en optimaliseren van processen – online marketeer – coach – gek op reizen – ook op skiën – en gezelligheid

Mijn zoektocht naar mijn manier van zichtbaar zijn heeft even geduurd. Want van de daken schreeuwen dat ik diegene ben die je kan helpen om weer orde in de online-marketing-chaos te creëren is niet echt mijn ding. Een continue stroom van klanten en daardoor (financiële) zekerheid wilde ik wel. Maar ik wilde dat op een no-nonsense manier, een manier die bij mij en mijn bedrijf past.

online marketing met impact

Er zijn veel marketingtrucjes, maar dat betekent niet dat je ze klakkeloos toepast je de jackpot wint en een volle bankrekening hebt. Marketing draait niet om jou, maar je klant. Hoe jij je klant bereikt, hoe zichtbaar bent, wat je vertelt én hoe jij je doelgroep bereikt, dat draait om jou. Het wiel heb ik inmiddels uitgevonden met behulp van studies, boeken, cursussen en coaches.

Online marketing betekent veel voor mij en mijn bedrijf. Ik bepaal mijn eigen werktijden en -dagen, vanwaar ik mijn klanten help, dat ik AAN mijn bedrijf werk en zoveel meer. Zo’n verschil met eerder! Een goede (online) marketing strategie geeft je rust, zekerheid en gemak.

Online marketing is niet moeilijk, je moet alleen even weten hoe het werkt voor jou en hoe jij het je eigen maakt. Daarna is het peanuts en wordt online marketing en zichtbaar zijn leuk!

– Daniëlle de Jong –

Hoe zou het zijn als...

⦿  Je eerlijke feedback krijgt op jouw ingeslagen online-weg;

⦿ Je kunt sparren met een mede-marketeer & coach;

⦿ Je ontdekt dat er meerdere wegen zijn die naar Rome leiden;

⦿ Je no-nonsense handvatten en tips krijgt voor nog meer resultaat uit jouw online marketing. 

Jij hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden en te blijven twijfelen.

Hoe werkt een online strategie call?

We spreken online af via Zoom: een online conference-video systeem. Een soort van Skype. De online strategie call duurt 1 uur. Een online sessie waarin jouw online marketing vraag centraal staat en we sparren, ik je feedback & tips geef.

Jouw investering

Een online strategie call duurt 1 uur en hebben we via Zoom (een video-conference tool). 

 € 99,- (excl. BTW).

Wil jij een online strategie call met mij? Stuur een mailtje en we plannen dan je online strategie call.

Yes, ik wil een strategiecall plannen

Scroll naar top