fbpx

Groei traject

Aan de slag met je marketingstrategie
en je online training verkopen

Doe jij nu maar wat als het om klanten aantrekken gaat en wil je eigenlijk dat er achter alles wat je doet een idee, plan of strategie zit?

Zodat wat je doet resultaat (en nieuwe klanten!) oplevert?

Dan is het 1:1 groei traject voor jou! In 3 maanden gaan we samen aan de slag met een marketingstrategie die vóór jou werkt en je omzet en nieuwe klanten oplevert. Ik leer je een systeem opzetten die je tijdens onze samenwerking helpt, maar waar je na de drie maanden ook zelf mee aan de slag kan en kan toepassen.

Hoe zou het zijn als je ...

⦿  van ‘ik doe maar wat’ naar ‘ik weet wat ik doe’ gaat, zodat jij daadwerkelijk stappen gaat zetten en je bedrijf + omzet laat groeien

⦿ weet hoe je klanten uit sociale media haalt, zodat niet meer doelloos scrollt maar doelgericht online bent

⦿  met jouw waardevolle e-book betalende klanten aantrekt in plaats van extra e-mailadressen waar je weinig mee doet

⦿  een stok achter de deur hebt, zodat je to-do lijst een feestje wordt en ervoor zorgt dat je bedrijf & jij groeit

⦿  een spiegel voor je neus krijgt, zodat je stopt met in rondjes blijven lopen en vóóruit gaat

⦿  in je eigen tempo aan de slag gaat met jouw online marketingstrategie die klanten, tijd én energie oplevert, zodat jij weer tijd krijgt voor je gezin, hobby’s en andere leuke projecten

⦿  jouw kennis en expertise in een online training giet, zodat je een ‘passief’ inkomen creëert

Dit zeggen anderen

online marketing met impact
online marketing met impact

Over Daniëlle

31 jaar – woon in Londen – passie voor gedrag en optimaliseren van processen – online marketeer – marketingstrateeg – coach – gek op reizen – ook op skiën – en gezelligheid

Na vijf jaar online ondernemen heeft ‘het 5-stappen systeem’ ervoor gezorgd dat ik mijn business heb mee verhuisd naar Londen, waar ik sinds 2018 woon. Ook zorgen de stappen ervoor dat mijn business doordraait als ik slechte dagen met weinig energie heb vanwege mijn reuma.

online marketing met impact

Doordat ik volledig online onderneem en deze stappen voor zowel mijn webshop met houten speelgoed én mijn marketing-business werken, weet ik dat het ook voor jou gaat werken. Net als dat mijn klanten een voorbeeld zijn van dat het systeem werkt. Als het bij mijn twee totaal verschillende bedrijven (wat ik dus een super leuke combi vind!) dan werkt het ook voor jou. Daar geloof ik in. Net als dat ik geloof dat marketing geen hokus-spokus is en iedereen haar eigen marketing kan doen. Je moet alleen ‘even’ weten hoe en wat bij jou past en klanten aantrekt. Maar als je ‘het’ eenmaal hebt gevonden, dan ga je groeien en wordt ondernemen steeds leuker!

Hoe zit het groei traject in elkaar?

In 3 maanden tijd help ik je om een stevige basis neer te zetten met je online marketing en het 5-stappen systeem. Ik help je om van ‘ik doe maar wat’ naar ‘ik weet wat ik doe en waarom’ te gaan met je marketing. Met mijn begeleiding ga je in 3 maanden flinke stappen zetten. We hebben veel contact zodat je het meeste uit dit traject haalt op de korte én lange termijn. 

01

online marketing met impact

Kick-off sessie

We trappen onze samenwerking af met een kick-off sessie van 2 uur waarin we onder andere jouw productaanbod, ideale klant en doelen bespreken. Deze sessie is online of op locatie in Nederland (indien mogelijk).

02

online marketing met impact

Online calls

We hebben tweewekelijkse online calls via Zoom. Zo kun je efficiënt, met focus werken en het meeste uit het traject en mijn ervaring+kennis halen. Elke twee weken blikken we terug en nemen we de acties voor de komende periode door, zodat je weet waarmee je aan de slag kan/moet en geen tijd verliest aan zaken die er eigenlijk (nog) niet toe doen. 

03

online marketing met impact

Support via e-mail

Naast dat we elkaar elke twee weken spreken, geef ik je e-mail support gedurende het hele traject. Mail mij je Instagram-posts, salesfunnels, e-book en al het andere waar jij feedback op wilt of even een extra paar ogen dat meekijkt. Je mag doordeweeks binnen 24 uur reactie van mij verwachten, zodat je door kan.

04

online marketing met impact

online modules

Je krijgt naast onze 1:1 gesprekken toegang tot een online leeromgeving met 8 modules over onder meer hoe je Instagram inzet voor je bedrijf, hoe je een waardevolle weggever maakt, je klantreis uitdiepen, je ideale klant beter leren kennen, wat Pinterest en bloggen voor je bedrijf kunnen betekenen (en hoe je hiermee aan de slag gaat) en meer. De video’s, voorbeelden en templates zijn ter ondersteuning en zorgen ervoor dat we tijdens onze 1:1 calls de diepte in kunnen.

Jouw investering

Het 1:1 groei traject duurt drie maanden en is inclusief een kick-off sessie, 6 online calls, 24/7 e-mail support en 8 online modules : 
€ 1.350 (excl. BTW).

Deze investering levert je handvatten en een stevige online marketing basis op met resultaat op de korte én lange termijn.

Dit zeggen anderen

Werkt dit voor mij als ... ?

⦿ Werkt dit voor mij als … ik nog geen e-book of ander soort gratis weggever heb?

Ja. Door de stappen waarin ik je meeneem en de modules die je daarbij helpen ga je aan de slag met een gratis weggever. Je hoeft dus nog geen e-book te hebben als je start met het traject. Heb je die al wel, dan slaan we die stap uiteraard over.

⦿ Werkt dit voor mij als … ik nog geen betalende klanten heb?

Ja. Je zet juist met de stappen uit het groei-traject een stevige basis neer en maakt een vliegende start. Niet zelf eerst tijden aanrommelen, maar met een gedegen plan en marketingstrategie aan de slag. Super slim juist om in te stappen, zodat je doelgericht aan de slag gaat met betalende klanten aantrekken zonder afgeleid te worden door allerlei dingen die er eigenlijk niet toe doen.

⦿ Werkt dit voor mij als … ik nu even druk ben/een grote klantopdracht heb/binnenkort op vakantie ga?

Ja. Al raad ik je aan om rekening te houden met tijd om AAN je bedrijf te werken. Het startmoment van het traject stemmen we samen af. Heb je vanaf volgende maand wel meer tijd om AAN je bedrijf te werken, zoals het schrijven van e-mails, een e-book, aanpassingen te doen aan je website enz. dan raad ik je aan om dan in te stappen. Weet dat het is slim om alvast je plekje te claimen als je toch al weet dat je wilt starten, zodat je niet mis grijpt. Ik heb elke maand beperkt plek om nieuwe trajecten te starten en kick-offs te doen, dus laat het me weten als je overweegt te starten dan komen we samen wel uit de startdatum. Uiteindelijk is er namelijk altijd wel iets waarom het niet uitkomt. Laat het geen excuus zijn als je echt wilt groeien met je bedrijf.

⦿ Werkt dit voor mij als … ik nog geen e-maillijst heb?

Ja. Dat is waar een deel van het traject om draait: je e-maillijst laten groeien met behulp van een gratis weggever zoals een e-book. Het hebben van een e-maillijst is in mijn ogen belangrijk, zeker als je wilt opschalen en een constante maandomzet wilt draaien. Uiteraard is het hebben van een e-maillijst niet verplicht. We kijken dan naar een alternatief, al raad ik je aan om wel e-mailadressen te gaan verzamelen. In de modules en de calls komen we daar uitgebreid op terug.

⦿ Werkt dit voor mij als … ik al eerder een coach heb gehad?

Ja. Dat je al tot hier hebt gelezen en je hebt ingelezen in wat het groei-traject inhoud zegt al genoeg denk ik. Wellicht heb je met een eerdere coach ingezoomd op een ander vraagstuk dat centraal staat tijdens het groei-traject of heb je niet de resultaten behaald die je wilde behalen. Twijfel je? Laten we dan sowieso even bellen, zodat we je twijfels en doelen voor dit traject kunnen bespreken en of dat past.

⦿ Werkt dit voor mij als … ik al marketingkennis heb?

Ja. Ook bij de loodgieter thuis lekt het en zo zal ook jij blinde vlekken hebben. Of is er werk aan de winkel, maar kom je er maar niet aan toe omdat het voor klanten makkelijker is dan voor jezelf. Of is het tijd om een spiegel voorgehouden te krijgen. Of vind je het fijn om met mij als marketingstrateeg te kunnen sparren, juist omdat we elkaar dan kunnen versterken. Ik geloof dat je óók met een portie marketingkennis op zak baat hebt bij dit traject. En heb je nog geen marketingkennis, geen probleem!

Veelgestelde vragen

Kan ik in termijnen betalen?
Ja, je kunt in 1, 2 of 3 termijnen betalen. Het totaalbedrag blijft hetzelfde.

Wanneer kan ik starten?
Er zijn geen vaste startdata, dus je kunt starten zodra we een moment hebben gevonden voor de kick-off sessie. Wil je volgende maand starten, dan plannen we dus gewoon dan de kick-off. Wil je nu starten? Dan start je zo snel als onze agenda’s het toe laten 🙂 Je krijgt je persoonlijke accountgegevens voor de online omgeving waarin de online modules staan krijg je tijdens de kick-off sessie en vanaf dat moment kun je gebruik maken van alle online modules, templates en voorbeelden. Je kunt dus snel van start.

Hoe zien de online modules eruit?
De 8 online modules staan in een online leeromgeving en hebben o.a. de volgende onderwerpen/thema’s: je ideale klant, onweerstaanbaar aanbod en gratis weggever, een converterende website (incl. templates voor landingspagina’s en salespagina’s), salesfunnels + upsells (incl. voorbeelden) en meer. Elke module bevat video’s (welke je eventueel versnelt kan doorspelen), instructievideo’s, voorbeelden en templates zodat je in behapbare stappen aan de slag kunt met de concepten en strategieën toepassen en implementeren. Hieronder zie je een screenshot van de online omgeving voor een indruk.

>> Klik hier voor een preview van de inhoud van de online modules

Hoe vaak en wanneer hebben we persoonlijk contact?
Om de week hebben we persoonlijk contact via een videocall via Zoom. We spreken elkaar dan 45 minuten en doorlopen je vragen, waar je tegenaan loopt en wat je doelen voor de weken erna zijn. Tussendoor hebben we met name contact via e-mail, want je mag me 24/7 mailen met je vragen, je e-book of websitepagina’s waar je feedback op wilt enz. Je mag binnen 24 uur reactie van me verwachten.  

Aanmelden voor het groei-traject

Leuk dat je wilt starten met het groei-traject! Vul onderstaand formulier in of mail me (danielle@onlinemarketingmetimpact.nl). Nadat ik je berichtje hebt ontvangen neem ik contact met je op. We bellen of Zoomen dan even om te bespreken of het traject voor jou nu op het juiste moment komt en/of om de kick-off sessie te plannen, zodat je kunt starten!

Twijfel je of het groei-traject voor jou is? Stuur een berichtje of vul onderstaand formulier in, dan bellen we even om te overleggen.

Tot snel! Groetjes, Daniëlle

Scroll naar top