fbpx

Gratis downloads en webinars voor jou. Niet harder maar slimmer werken met behulp van no-nonsense marketing.

- DANIËLLE DE JONG -

webinar - Zo kom & blijf je in beeld bij je ideale klant

In het webinar deel ik tips die je helpen om in beeld te komen én te blijven bij je ideale klant! Tips waar je direct mee aan de slag kunt, wel zo handig. Leuk als ik je live bij het webinar zie! Komen de data/tijden niet uit? Meld je dan toch aan, dan stuur ik je de opname van het webinar.

gratis e-book: zo kom en blijf je in beeld bij je ideale klant

Je bent een doorzetter, een ambitieuze ondernemer die zeker weet dat het gaat lukken ondanks de struggle van het aantrekken van nieuwe klanten. Het lijkt wel alsof je niet gezien wordt door je ideale klant, de soort klant die je het liefste helpt. Je wilt graag dat het zichtbaar worden en zijn makkelijker gaat en minder moeite, tijd en energie kost. Goed dat je hier bent! Want in dit e-book deel ik tips die je helpen om in beeld te komen én te blijven bij je ideale klant! Tips waar je direct mee aan de slag kunt, wel zo handig.

webinar - Meer klanten in 5 stappen

In het webinar deel ik tips die je helpen in 5 stappen meer klanten aan te trekken. Het hoeft niet moeilijk te zijn, je moet het alleen ‘even’ weten. 

De stappen en tips in het webinar zijn praktisch en helpen je verder met je bedrijf en omzet laten groeien. Wel zo handig. Leuk als ik je live bij het webinar zie! Komen de data/tijden niet uit? Meld je dan toch aan, dan stuur ik je de opname van het webinar.

Mijn studie Marketing Management aan de Universiteit van Tilburg gaf mij geen garanties en handvatten over hoe online marketing in de praktijk werkt. Laat staan als je jezelf ‘mag verkopen’ en zichtbaar wilt zijn. Nu ik een paar jaar online ondernemer ben en naast het runnen van mijn webshop ook andere ambitieuze ondernemers help met hun marketingstrategie weet ik wat wel en niet werkt. Je hoeft het wiel niet zelf opnieuw uit te vinden om resultaat uit je marketing te halen.

E-book: Van Waardevolle Gratis Weggever naar Continue Stroom van Klanten

“The money is in the list”. Het wordt geroepen, maar welke lijst – welk geld en vooral hoe dan?! In dit e-book lees je meer over het nut van een e-maillijst, hoe je jouw lijst laat groeien met behulp van een gratis weggever en hoe je een continue stroom van klanten creëert. Inclusief een stappenplan en tips om een waardevolle gratis weggever voor je te laten werken met Meer vrijheid, Meer energie en Meer omzet als resultaat.

Wekelijkse Marketing Tips

Wil je geen blogs en video’s missen waarin ik online marketingtips en onderneemtips met je deel? Marketingtips waarmee je marketing leuk maakt, meer resultaat behaalt (hallo klanten!) en tijd bespaart? Tips over online zichtbaar zijn zonder gedoe en toeters en bellen? Spreekt no-nonsense marketing jou aan? Maak het jezelf makkelijk en meld je aan voor de wekelijkse marketingtips in je inbox!

Gratis brainstormsessie

In deze online sessie van 30 minuten geef ik antwoord op je marketing- en onderneemvragen, sparren we over je vraagstuk en krijg je praktische tips waarmee je direct verder kunt. Wil jij kennismaken en brainstormen over jouw marketing & bedrijf? Je boekt de gratis 30-minuten sessie via onderstaande knop. Je ontvangt daarna nog een persoonlijke bevestiging in je inbox.

Scroll naar top