fbpx

1:1 Traject

- DANIËLLE DE JONG -

Doe jij nu maar wat als het om je online zichtbaarheid gaat?
Ben je toe aan overzicht?

In het 3 maanden 1:1 traject help ik je om met online marketing een positieve verandering in je bedrijf te creëren. Overzicht en focus, zodat jouw online marketing Meer vrijheid, Meer energie & Meer omzet oplevert.

Herken je dit?

⦿  Je doet maar wat als het om Instagram, Facebook en LinkedIn gaat.
⦿  Je probeert regelmatig wat te posten, maar je vraagt je af wat het oplevert.
⦿  Je hoort ‘the money is in the list’, maar wat dan? Hoe dan?
⦿  Je hebt regelmatig momenten dat je je afvraagt met welke opdrachten je agenda zich gaat vullen. Inmiddels weet je dat het goed komt, maar je wilt hier meer controle over en minder stress.
⦿  Je staat 200% klaar voor je klanten, maar het ad-hoc werkt vraag we veel energie van je. Het zou anders moeten kunnen, want daarnaast heb je nog je gezin, social media en wil je ook nog wel eens met een boek op de bank duiken.
⦿  Over vakantie en hoe je dat gaat regelen met je klanten als je op vakantie bent? Daar wil je nog niet over nadenken, want dat wordt nog wat…
⦿  Je merkt dat je regelmatig in kringetjes rondloopt: je wilt zichtbaar zijn en meer uit online halen, maar wat dan hoe dan. Je probeert wat en vraag je vervolgens weer af wat het oplevert. Dit herhaalt zich regelmatig.

online marketing met impact
online marketing met impact

Over Daniëlle

30 jaar – woon in Londen – passie voor gedrag en optimaliseren van processen – online marketeer – coach – gek op reizen – ook op skiën – en gezelligheid

Mijn zoektocht naar mijn manier van zichtbaar zijn heeft even geduurd. Want van de daken schreeuwen dat ik diegene ben die je kan helpen om weer orde in de online-marketing-chaos te creëren is niet echt mijn ding. Een continue stroom van klanten en daardoor (financiële) zekerheid wilde ik wel. Maar ik wilde dat op een no-nonsense manier, een manier die bij mij en mijn bedrijf past.

online marketing met impact

Er zijn veel marketingtrucjes, maar dat betekent niet dat je ze klakkeloos kan toepassen en je de jackpot wint. Marketing draait niet om jou, maar je klant. Hoe jij je klant bereikt, hoe zichtbaar bent, wat je vertelt én hoe jij je doelgroep bereikt, dat draait om jou. Het wiel heb ik inmiddels uitgevonden met behulp van studies, boeken, cursussen en coaches.

Online marketing betekent veel voor mij en mijn bedrijf. Ik bepaal mijn eigen werktijden en -dagen, vanwaar ik mijn klanten help, dat ik AAN mijn bedrijf werk en zoveel meer. Zo’n verschil met eerder! Geen stress en gedoe rondom ad-hoc werk voor opdrachtgevers, in de file naar afspraken en vaste werktijden/dagen meer.

Online marketing is niet moeilijk, je moet alleen even weten hoe het werkt voor jou en op jouw manier. Daarna is het peanuts en wordt online marketing en zichtbaar zijn leuk!

– Daniëlle de Jong –

Hoe zou het zijn als...

⦿  Je niet direct in de stress schiet als je op maandagochtend je inbox en agenda ziet.
⦿  Je online zichtbaar bent op jouw manier, volgens jouw regels en richtlijnen.
⦿  Je iemand achter je hebt staan die van de hoed en rand weet en die je op weg helpt in plaats van dat je zelf in rondjes blijft lopen zonder resultaat.
⦿  Je jouw plannen om AAN je bedrijf te werken niet meer vooruit schuift?
⦿  Je jouw kennis en ervaringen écht met jouw doelgroep gaat delen en daarmee nieuwe klanten aantrekt?

Jij hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Ga aan de slag om jouw ondernemersdromen waar te maken. Niet door harder te werken, maar slimmer!

Hoe zit het 1:1 traject in elkaar?

In 3 maanden tijd help ik je om een stevige basis neer te zetten met je online marketing. Ik help je om van ‘ik doe maar wat’ naar ‘Meer vrijheid, Meer energie & Meer resultaat’ uit je online marketing. Met mijn begeleiding ga je in 3 maanden flinke stappen zetten. We hebben veel contact zodat je het meeste uit dit traject haalt op de korte én lange termijn. 

01

online marketing met impact

Kick-off sessie

We trappen onze samenwerking af met een kick-off sessie van 2 uur waarin we onder andere jouw productaanbod, ideale klant en doelen bespreken. Deze sessie is offline en vindt plaats in Londen of op een centrale plek in Nederland.

02

online marketing met impact

Online calls

We hebben tweewekelijkse online calls via Zoom. Zo kun je efficiënt, met focus werken en het meeste uit het traject halen. Elke twee weken blikken we terug en nemen we de acties voor de periode erna door. 

03

online marketing met impact

Support via mail

Als je aan de slag gaat krijg je vragen die je niet wilt laten liggen tot onze volgende call. Denk aan feedback op je weggever, je landingspage, mails of advertentie. Dit soort vragen mag je me altijd mailen.

Jouw investering

Dit 3 maanden 1:1 traject, inclusief de kick-off sessie, online calls en feedback & support via e-mail is €1.350 (excl. BTW).

Deze investering levert je handvatten en een stevige online marketing basis op voor de lange termijn.

Dit zeggen anderen

Veelgestelde vragen

Kan ik in termijnen betalen?
Ja, je kunt in 1 of 3 termijnen betalen. Dus dat wordt 1x € 1.350 of 3x € 450.

Ik weet neit of dit voor mij wel het geschikte moment is om te starten met het traject.
Dat kan je zelf het beste inschatten. Bedenk dat er altijd wel ‘iets’ is waardoor starten niet uitkomt en je in een vicieuze cirkel belandt. We kunnen bespreken of dit traject bij jou past en wanneer de start uitkomt. 

Krijg ik een btw-factuur?
Yes, al is de btw verlegd (als je binnen de EU gevestigd bent). Op de factuur zie je dus geen btw bedrag. Dit komt omdat mijn bedrijf in Engeland gevestigd is.

Scroll naar top