fbpx

Strategiemiddag

- 1 op 1 en offline -

Ben jij klaar met aanrommelen en wil je focussen op een marketing strategie die werkt en je bedrijf & omzet laat groeien?

Online is leuk en betekent veel mogelijkheden voor je bedrijf, met name in het aantrekken van leads en klanten. Maar ook in het contact met je bestaande klanten.  Tegelijkertijd zorgt het voor veel losse lijntjes en verlies van focus en doelgericht werken.

De strategiemiddag is voor jou als je orde in de chaos wilt aanbrengen, stoppen met aanrommelen en zelf het wiel uitvinden. Je wilt met focus en doelgericht aan je marketing en aantrekken van klanten werken. 

Herken je dit?

⦿  Je doet maar wat als het om Instagram, Facebook en LinkedIn gaat.
⦿  Je probeert regelmatig wat te posten, maar je vraagt je af wat het oplevert.
⦿  Je hoort ‘the money is in the list’, maar wat dan? Hoe dan?
⦿  Je hebt regelmatig momenten dat je je afvraagt met welke opdrachten je agenda zich gaat vullen. Inmiddels weet je dat het goed komt, maar je wilt hier meer controle over en minder stress.
⦿  Je staat 200% klaar voor je klanten, maar het ad-hoc werkt vraag we veel energie van je. Het zou anders moeten kunnen, want daarnaast heb je nog je gezin, social media en wil je ook nog wel eens met een boek op de bank duiken.
⦿  Over vakantie en hoe je dat gaat regelen met je klanten als je op vakantie bent? Daar wil je nog niet over nadenken, want dat wordt nog wat…
⦿  Je merkt dat je regelmatig in kringetjes loopt: je wilt zichtbaar zijn en meer uit online halen, maar wat dan hoe dan. Je probeert wat en vraag je vervolgens weer af wat het oplevert. Dit herhaalt zich regelmatig.
⦿ Online is leuk, maar je werkt toch ook wel erg graag offline.

online marketing met impact
online marketing met impact

Over Daniëlle

30 jaar – woon in Londen – passie voor gedrag en optimaliseren van processen – online marketeer – coach – gek op reizen – ook op skiën – en gezelligheid

Mijn zoektocht naar mijn manier van zichtbaar zijn heeft even geduurd. Want van de daken schreeuwen dat ik diegene ben die je kan helpen om weer orde in de online-marketing-chaos te creëren is niet echt mijn ding. Een continue stroom van klanten en daardoor (financiële) zekerheid wilde ik wel. Maar ik wilde dat op een no-nonsense manier, een manier die bij mij en mijn bedrijf past.

online marketing met impact

Er zijn veel marketingtrucjes, maar dat betekent niet dat je ze klakkeloos kan toepassen en vervolgens de jackpot wint. Marketing draait niet om jou, maar je klant. Hoe jij je klant bereikt, hoe je zichtbaar bent, wat je vertelt én hoe jij je doelgroep bereikt, dat draait om jou. Het wiel heb ik inmiddels uitgevonden met behulp van studies, boeken, cursussen en coaches.

Online marketing betekent veel voor mij en mijn bedrijf. Ik bepaal mijn eigen werktijden en -dagen, vanwaar ik mijn klanten help, dat ik AAN mijn bedrijf werk en zoveel meer. Zo’n verschil met eerder! 

Online is leuk, brengt me veel in termen van tijd, energie en omzet. MAAR! Offline werken is ook erg fijn en leuk. Daarom deze offline strategiemiddag. Een middag samen knallen aan jouw plannen, doelen en (online) marketing strategie.

Online marketing is niet moeilijk, je moet alleen weten hoe het werkt voor jou. Daarna is het peanuts en wordt online marketing en zichtbaar zijn leuk!

– Daniëlle de Jong –

Hoe zou het zijn als...

⦿  Je niet direct in de stress schiet als je op maandagochtend je inbox en agenda ziet.
⦿  Je online zichtbaar bent op jouw manier, volgens jouw regels, waarden en richtlijnen.
⦿  Je iemand achter je hebt staan die van de hoed en rand weet en die je op weg helpt in plaats van dat je zelf in rondjes blijft lopen zonder resultaat.
⦿ Je het wiel niet zelf hoeft uit te vinden.
⦿  Je jouw plannen om AAN je bedrijf te werken niet meer vooruit schuift?
⦿  Je jouw kennis en ervaringen écht met jouw doelgroep gaat delen en daarmee nieuwe klanten aantrekt?

Jij hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Ga aan de slag om jouw ondernemersdromen waar te maken. Niet door harder te werken, maar slimmer!

Hoe zit ZO'N STRATEGIEMIDDAG IN ELKAAR?

In  4 uur gaan we aan de slag met jouw online marketing strategie. Wat doe je, wat werkt/wat niet, waar kan je meer van doen en hoe haal je meer resultaat uit je marketing-activiteiten. Denk aan zichtbaar zijn, social media en e-mailmarketing. We gaan offline,  op een fijne plek in Nederland aan de slag met jouw vraagstuk(ken).

Na afloop ontvang je een naslagdocument met samenvatting van wat we tijdens de middag hebben besproken plus extra tips & tricks, modellen en handigheidjes. 

Ook doen we, wanneer je aan de slag bent gegaan met alle info en tips van de strategiemiddag nog een follow-up call van 45 minuten.

Jouw investering

Een strategiemiddag is € 495,- (excl. BTW)

Dit is inclusief drankjes, naslagdocument en follow-up call.

Deze investering levert je handvatten, focus en een stevige online marketing basis op voor de lange termijn.

Dit zeggen anderen

Data 2020

Maandag 14 september
Dinsdag 15 september
Woensdag 16 september

Waarbij we uiteraard op een veilige afstand en ‘corona-proof’ met elkaar werken.

Wil je op de hoogte blijven van wanneer je een strategiemiddag kunt plannen of wil je alvast een datum prikken? Laat het me via onderstaand contactformulier weten. Leuk als we binnenkort een strategiemiddag plannen!

Veelgestelde vragen

Kan ik in termijnen betalen?
Ja, je kunt in 1 of 2 termijnen betalen. 

Kunnen we overleggen of zo’n strategiemiddag wat voor mij is?
Jazeker! Je kunt sowieso pas een strategiemiddag boeken nadat we samen hebben besproken of de strategiemiddag past en je verder gaat helpen. Maak een bel-afspraak via onderstaande knop ‘yes, dit wil ik’ en dan overleggen we of de strategiemiddag je verder gaat helpen.

Wanneer kan ik een strategiemiddag doen?
Dat kan op een van de hierboven genoemde data of een andere datum in overleg.

Krijg ik een btw-factuur?
Yes, al is de btw verlegd (als je binnen de EU gevestigd bent en een geldig BTW nummer hebt). Op de factuur zie je dus geen btw bedrag. Dit komt omdat mijn bedrijf in Engeland gevestigd is.

Scroll naar top